fbpx
Tatar z wędzonego łososia z różowym imbirem, awokado i limonką (do wykorzystania również jako sałatka lub pasta do pieczywa)
Img

Lada dzień “święto”, więc mam dla Was kolejną propozycję na tę okazję. Mówiąc o “święcie” mam na myśli walentynki, które generalnie nie są naszym świętem, są obce, zza morza i wiele osób się z tym świętem nie utożsamia.
Ważne jest abyśmy kochali się na co dzień, szanowali i dostrzegali swoje potrzeby. Umieli się zawsze porozumieć i wspierać. Na co dzień, nie od święta.

Osobiście nie przepadam za całą tą czerwono – serduszkowo – bibelotową oprawą made in China, dlatego w okolicach walentynek omijam galerie handlowe. Ale myślę, że kolacja we dwoje jest zawsze dobrym pomysłem.
My z mężem mamy taką tradycję, zresztą pisałam Wam już o tym przy innej okazji,  że zawsze w sobotę, jeśli jesteśmy w domu, robimy sobie uroczystą kolację. Nie żadne świece, czy eleganckie stroje, ale coś fajnego, smacznego do jedzenia, aby po prostu pobyć razem, obejrzeć dobry film.
I do tego Was zachęcam, aby znaleźć jeden dzień w tygodniu na to, aby trochę zwolnić tempo. Pobyć razem. Nacieszyć się sobą.
Tatar z wędzonego łososia z różowym imbirem, awokado i limonką, który chcę Wam dziś zaproponować jest przekąską, bardzo szybką w przygotowaniu. Bardzo aromatyczną i zdecydowanie pobudzającą kubki smakowe.
To danie może być również sałatką lub pastą do pieczywa.
Czas przygotowania to maksimum 30 minut. Trzeba zjeść w ciągu 2-3 godzin bo awokado ciemnieje.
Smak obłędny i do tego kopalnia kwasów omega. Polecam 🙂 

 
 Kaloryczność jednej porcji to ok. 200 kcal
 Tatar z wędzonego łososia z różowym imbirem, awokado i limonką.
Składniki dla 2 osób : 
  • 100 gramów wędzonego łososia
  • 1 awokado
  • sok z połowy limonki
  • 2 czubate łyżki marynowanego różowego imbiru
  • odrobina soli morskiej (łosoś jest słony, więc z solą ostrożnie)
Przygotowanie:
  1. Łososia i imbir siekamy w kosteczkę. Mieszamy i odstawiamy na 15 minut.
  2. Awokado obieramy ze skórki, wyrzucamy pestkę i kroimy w kosteczkę. Skrapiamy sokiem z limonki.
  3. Awokado mieszamy z łososiem i imbirem. Jeśli jest taka potrzeba, delikatnie solimy.
    Tatar z wędzonego łososia z różowym imbirem, awokado i limonką.
Artykuły, które mogą Cię zainteresować:
Dorada z patelni z glazurowaną słodką marchewką, zieloną fasolką gotowaną na parze i ziemniaczkami sałatkowymi
Dorada z patelni z glazurowaną słodką marchewką, zieloną fasolką gotowaną na parze i ziemniaczkami sałatkowymi

Dorada, ulubiona ryba starożytnych Rzymian na moim stole. Zawiera sporo białka, witaminę D, kwasy tłuszczowe Omega 3 oraz składniki mineralne Czytaj dalej

Lekka sałatka z awokado, serem blue i dressingiem miodowo – ziolowym oraz poświąteczne podsumowanie i przygotowania do wyjazdu 🙂
sałatka z awokado, serem blue i dressingiem miodowo - ziolowym

Witam wszystkich poświątecznie;) Z dumą zawiadamiam, iż kolejne Święta nie przejadłam się, a spróbowałam wszystkich typowo świątecznych potraw! Zdziwiło mnie, Czytaj dalej

Paprykowy kulebiak z serem Halloumi. Wegetariański, do zakochania!

Mojego klasycznego kulebiaka zna chyba większość moich czytelników (przepis TU). Po ilości słów uznania dla tego dania jakie otrzymuję praktycznie cały Czytaj dalej

Omlet w stylu śródziemnomorskim, czyli jak smacznie zacząć dzień
Omlet w stylu śródziemnomorskim

Kolory na talerzu zawsze nastrajają mnie pozytywnie. Nawet jak się nie wyśpię bo pracuję do późna, nawet jeśli pogoda pozostawia Czytaj dalej

66 komentarzy

krzywa kromeczkaDodano:  12 luty 2014 - 9:42
wyglada wspaniale :)
AnonimowyDodano:  18 wrzesień 2014 - 14:09
Niestety zrobilam wczoraj tę przystawkę i wszystko wylądowało w koszu. Nie smakowało ani mnie ani mężowi. Myślę, że za dużo jest w przepisie imbiru, którego smak i zapach jest bardzo intensywny i zdominował całą potrawę
boprokoDodano:  8 lipiec 2015 - 20:10
a może imbiru użyłaś "nie tego" co trzeba..
czarnazmijaDodano:  22 czerwiec 2016 - 16:49
Nie można było spróbować dodać jakiegoś skladnika zamiast marnować? Tyle dobrego. Az szkoda
AnonimowyDodano:  11 wrzesień 2016 - 20:46
Rewelacja!!! Uwielbiam to połączenie <3
AnonimowyDodano:  17 styczeń 2017 - 11:00
Potwierdzam, również dodałam różowy marynowany imbir (jak w przepisie) i dałam tylko 2 listki takiego imbiru - niestety całość zdominowana przez imbir - niesmakowało mi.
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 9:42
Ciekawa propozycja :) Bardzo lubię wędzonego łososia więc chętnie wypróbuję. Zastanawiam się tylko gdzie dostanę różowy imbir?
Dodano:  12 luty 2014 - 9:46
Różowy imbir dostaniesz w każdym większym supermarkecie na dziele z żywnością orientalną.
Agnieszka WarzechaDodano:  12 luty 2014 - 16:37
Różowy Impir na stoisku przy produktach do suchi - cena ok 9zl w Almie
AnonimowyDodano:  14 luty 2014 - 9:06
Ja kupiłam w Top Market.
Odpowiedz
barbiDodano:  12 luty 2014 - 9:43
Czy można ten imbir czymś zastąpić? gdzie można dostać taki imbir? Pozdrawiam i dziękuję za wspaniałe inspiracje <3 Basia
Dodano:  12 luty 2014 - 9:46
zastąpić nie bardzo bo będzie ze szkodą dla smaku
Odpowiedz
FamilyManagerDodano:  12 luty 2014 - 9:58
Ja srednio imbir ale dodaje dodatkowo krewetki i mala lyzke sosu 1000wysp lub jogurtu(dietetyczniej) i tez jest wspaniale ;)
Odpowiedz
svarowska AKDodano:  12 luty 2014 - 10:12
wygląda bardzo smakowicie, aż chce się jeść ;) skorzystam z pomysłu ;)
Odpowiedz
i-och.Dodano:  12 luty 2014 - 11:48
Pychota :) wszystkie składniki, które uwielbiam!
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 12:47
Gosiu czy mogłabyś pisać jakiej firmy używasz składniki, takie oczywiście jak np. w tym przepisie imbir..gdzie indziej serek.. Ty wiesz, które najlepsze :):) pozdrawiam,M.
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 13:50
Małgosiu a ja potrzebuje nagłej pomocy :). Mam bulion ugotowany wczoraj na zupę a zupelnie nie mam pomysłu. Wertuje po blogu zeby znaleźć na jakas przepis, ostatnio widzialam krem z pomidorow a nie umiem tego znaleźć teraz. A moze na jakąś jeszcze masz na blogu , mozess podrzucic tu link?
Tylko nie marchewkowa z imbirem bo ostatnio ona często u mnie gościła:)
Dodano:  12 luty 2014 - 14:01
krem z pomidorów i papryki http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/2013/04/toskanski-krem-z-pieczonych-pomidorow-i.html
Cebulową możesz zrobić z grzankami.
Dodano:  12 luty 2014 - 14:02
jak masz mięso mielone to podsmaż je z cebulką i warzywami (może być włoszczyzna z mrożonki), zalej bulionem duś i na koniec dodaj przecieru pomidorowego i koperku . Możesz też dodać trochę czosnku.
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 14:03
Hmmm nie wiem jak cebulowa, i czy moze zjeść go moj półtora roczny syn.
a do tego z pomidorów nie wiedzialam ze idzie papryka bo tez mi sie skonczyla.
Chyba zrobię jutro ten krem z kalafiora z platkami migdalowymi
mam nadzieje ze z rosolem nic sie nie stanie :/
Dodano:  12 luty 2014 - 14:12
zrób krem z warzyw, podsmaż je z cebulką, zalej bulionem
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 14:21
Ok popatrzę i pomyślę choc skusil mnie ten krem kalafiorowy.
Myślisz ze będzie jeszcze jutro bulion dobry?
Dziękuję za pomoc. Jak cudownie ze sa Tacy ludzie jak Ty !!!
Dodano:  12 luty 2014 - 14:26
Powinien być dobry tylko jak jutro zrobisz zupę to zjedzcie od razu wszystko.
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 14:24
Małgosiu przepis jest genialny z pewnością go wykorzystam ale powiedz mi co ze stabilnością tego dania jak to się trzyma , że się nie rozpada? :)
Pozdrawiam Cię serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedź.
Monika z Warszawy
P.S Świetny blog
Dodano:  12 luty 2014 - 14:25
jako formy użyłam filiżanki do espresso. Trzeba ubić w filiżance żeby całość była zwarta i fik na talerz. Będzie się trzymać :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 14:32
Super ale zapomniałam się zapytać o jeszcze jedno czy imbir różowy można zastąpić tak zwanym młodym imbirem krojonym w zalewie ( jest biały ) czy lepiej trzymać się tego czerwonego?
Buziaki
Monika
Dodano:  14 luty 2014 - 9:07
Lepiej różnowy. Mają inny smak. Różowy jest słodszy i lepiej się komponuje z łososiem.
Odpowiedz
my healthy styleDodano:  12 luty 2014 - 14:39
Fajny pomysł, choć średnio lubię imbir...
Odpowiedz
martanovackaDodano:  12 luty 2014 - 15:01
wow, rewelacyjny pomysł! uwielbiam wszystkie składniki w Twoim przepisie, więc na pewno wypróbuję!
Odpowiedz
Justyna ŻakDodano:  12 luty 2014 - 15:18
wygląda bardzo smacznie:)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2014 - 17:33
Małgosiu czy można zastąpić różowy imbir białym imbirem z zalewy czy one różnią się smakiem.
Pozdrawiam gorąco
Dodano:  12 luty 2014 - 18:05
różnią się,różowy jest słodszy i według mnie bardziej smakowo pasuje do tego dania
Odpowiedz
AgnieszkaDodano:  12 luty 2014 - 18:20
Nie umiem poruszac sie po tym blogu, Gdzie znależć te jadlospisy?
Dodano:  12 luty 2014 - 21:44
w zakładce BĄDŹ FIT
Odpowiedz
KaśkaaaDodano:  12 luty 2014 - 19:33
Hej! Mam takie pytanie z innej beczki.
Czy na śniadanie mogłabym zjeść 2 kromki ciemnego chleba z powidłem śliwkowym? Ile taka kanapeczka ma kalorii i czy w ogóle można podczas diety jeść powidło ;) Czekam niecierpilwie na odpowiedz ! :)
Dodano:  12 luty 2014 - 21:48
Kasiu zacznę do tego ,że ja nie proponuję diety a zmianę odżywiania na zdrowe.
Na śniadanie możesz od czasu do czasu zjeść ciemne pieczywo z powidłami. Dorzuć do tego jeszcze np.biały ser.
Kromka chleba razowego ok. 35 g ma ok. 80 kcal
łyżeczka powideł śliwkowych ma ok. 26 kcal
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  13 luty 2014 - 19:22
Bardzo fajny i smaczny przepis:) mam pytanie co do awokado, ponieważ właśnie kupiłam po raz pierwszy i nie wiem czy jest dobre czy popsute, po przekrojeniu ma takie brązowe ślady, jakby od pestki tylko, że jak odkroję kawałeczek to nie jest ładne i zielone, tylko dalej całe takie jest;/ czy to świadczy o tym,że owoc jest bardzo dojrzały czy popsuty?;)
Dodano:  13 luty 2014 - 20:37
jak ma brązowe plamy w miąższu to nie nadaje się :(
AnonimowyDodano:  13 luty 2014 - 23:43
ehh te owoce z tesco .. ;) dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  13 luty 2014 - 19:25
Cześć Małgosiu. Mam do Ciebie pytanie, też z innej beczki ;) Moim problemem jest to, że choć ćwiczę codziennie i jem zdrowo, to na wieczór czuję się jak balon! Mój brzuch zawsze jest wydęty.. nie wiem co może być powodem tego? Może mój organizm nie toleruje jakichś rzeczy, które jem? :( pozdrawiam
Dodano:  13 luty 2014 - 20:36
hm ... ciężko powiedzieć, a co jesz wieczorem ?
AnonimowyDodano:  13 luty 2014 - 21:06
Najczęściej owoce
Dodano:  13 luty 2014 - 22:31
może fermentują Ci w żołądku i tworzą się gazy, hm ....
a spróbuj wieczorem pić sobie miętę i zobacz jakie będą rezultaty,
czyli powiedzmy od 18-tej popijaj sobie miętę
AnonimowyDodano:  13 luty 2014 - 23:46
spróbuję :) dzięki!
Odpowiedz
Marta MycekDodano:  17 luty 2014 - 23:17
Zrobiłam, było pyszne! Jednak zmodyfikowałam lekko przepis. Użyłam białego imbiru (różowy był niedostępny nawet w almie) ze wzgledu na bardziej pikantny smak dalam mniej, dodałam odrobine koperku i podałam rodzinie na stół. Byli zachwyceni :)
Odpowiedz
KAROSSADodano:  21 luty 2014 - 21:24
Właśnie zrobiłam - meeeeega dobre! :) dzięki za przepis!
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 wrzesień 2014 - 9:39
Małgosiu, co myślisz aby te składniki połączyć z makaronem jako danie obiadowe?
Dodano:  12 wrzesień 2014 - 10:27
świetny pomysł :)
AnonimowyDodano:  12 wrzesień 2014 - 10:31
To w takim razie szukam imbiru i robię :) ..hmm ..teraz myślę, że ryż w sumie też by się mógł sprawdzić,akurat mam już ugotowany w lodówce :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 wrzesień 2014 - 21:41
Małgosiu, czy masz może pomysł czym można zastąpić łososia? nie jem mięsa, a bardzo chciałabym zrobić tą "wieżę" z imbirem i awokado, w ogóle bardzo chciałabym wykorzystywać awokado w swoim jadłospisie, widziałam na Twoim blogu sałatkę, koktajl i te wieżyczki właśnie, będę wdzięczna za podpowiedź :)
tola
Dodano:  13 wrzesień 2014 - 6:58
to danie bez łososia będzie już kompletnie innym daniem,
możesz wykorzystać lekko podsmażoną i wystudzoną cukinię ale to już nie będzie to samo
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  13 wrzesień 2014 - 9:48
dziękuję Gosiu :)
tak, doskonale zdaję sobie sprawę, że smak będzie już zupełnie inny, ale chciałabym wypróbować połączenie imbiru i awokado, zwłaszcza że pisałaś, że jest bardzo zdrowe.
dla męża zrobię wersję, którą pokazałaś na blogu :)
Twoje dania są bardzo fajne, korzystając z nich często sama wyszukuję zamienników dla mięsa, ale teraz zupełnie miałam pustkę w głowie :)
dziękuję za podpowiedź i życzę wszystkiego dobrego na egzaminie, trzymam mocno kciuki ! :)
tola
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  2 styczeń 2015 - 20:03
Mam pytanie odnośnie łososia : jakiej marki kupujesz żeby był zdrowy? Bo dużo się słyszy o tym, że łosoś wędzony z hipermarketów jest nafaszerowany chemią. Czym się kierować?
Dodano:  2 styczeń 2015 - 23:38
nie mam jakiejś ulubionej marki,
patrzę żeby był wędzony na zimno i atlantycki
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  6 marzec 2015 - 10:04
Cześć,
nigdy nie używałam różowego imbiru więc mam pytanie.
Czy taki:

https://www.e-piotripawel.pl/towar/imbir-do-sushi-blue-dragon/264738

może być?
Pozdrawiam
Dodano:  6 marzec 2015 - 11:16
tak,
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  8 marzec 2015 - 20:59
Zrobiłam tego tatara, ale zastanawiam się teraz do czego wykorzystać resztę imbiru, bo nie mam pomysłu, może coś podpowiesz Małgosiu, no chyba, że niedługo będzie danie do którego go wykorzystamy???
Dodano:  9 marzec 2015 - 10:35
w tym tygodniu w jadłospisie jest chińszczyzna domowa i dodaj tam
Odpowiedz
asikDodano:  19 marzec 2015 - 9:26
zrobiłam tatarek i wpakowałam go do słonych babeczek :) wyszła świetna przekąska na babskie spotkanie :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  5 sierpień 2015 - 14:22
Można prosić o wsadzenie opcji wydrukowania przepisu?
Dodano:  5 sierpień 2015 - 16:38
Przed komentarzami masz przycisk PRINT
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  11 luty 2016 - 22:11
Przepyszna przystawka:-)
Odpowiedz
AgaDodano:  10 marzec 2016 - 20:07
Właśnie zrobiłam z białym imbirem dałam troszkę mniej. Pychaaaaa!!! Uwielbiam Twój blog
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  8 listopad 2016 - 12:06
Wspaniały ten tatar!!!
PaullinaDodano:  28 wrzesień 2017 - 17:59
Super przekaska. Na stale weszLa do naszego jadlospisu,nadaja sie na codzien,jak i jako przystWka na kolacje dla gosci.
Odpowiedz
SylwiaDodano:  10 listopad 2019 - 14:47
Ostatnio odkryłam ten przepis i zrobiłam dzisiaj na lunch. PRZEPYSZNY tatar!! Dodałam nieco więcej imbiru bo bardzo go lubimy i mega nam smakowało. Mam nadzieje ze odkryje tutaj więcej tak dobrych przepisów Pozdrawiam :)
Odpowiedz
Oferty
img1
DIETA INDYWIDUALNA
redukcja, Hashimoto, NT, IO, PCOS, WZJG, cukrzyca, fodmap i in.
ZAMÓW DIETĘ
img1
Gotowe diety
7-dniowe jadłospisy o niskim indeksie glikemicznym
SKLEP
img1
MOJE KSIĄŻKI
porady żywieniowe i przepisy bezglutenowe, bezmleczne i bezjajeczne
SKLEP
img1
GOTOWE JADŁOSPISY NA CAŁY ROK
dla osób zdrowych
CZYTAJ WIĘCEJ
img1
ZRÓB ZAKUPY
Miejsca i produkty, które szczególnie polecam z uwagi na jakość.
CZYTAJ WIĘCEJ
Instagram
Brzuch jak balon, a do tego więcej na wadze? 

Archeony mają taką moc! Komunikują 📞 się z Twoimi adipocytami i po pierwsze robią z Twoimi preferencjami żywieniowymi co chcą, po drugie powodują, że odkładasz więcej 😫

Z ebooka 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 dowiesz się oczywiście czym jest SIBO i IMO, jakie są przyczyny przerostów, jak wyleczyć je skutecznie, oraz jaki bałagan mogą spowodować „po drodze” i jak go „posprzątać” 

Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego. 

#sibo #imo

Brzuch jak balon, a do tego więcej na wadze?

Archeony mają taką moc! Komunikują 📞 się z Twoimi adipocytami i po pierwsze robią z Twoimi preferencjami żywieniowymi co chcą, po drugie powodują, że odkładasz więcej 😫

Z ebooka 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 dowiesz się oczywiście czym jest SIBO i IMO, jakie są przyczyny przerostów, jak wyleczyć je skutecznie, oraz jaki bałagan mogą spowodować „po drodze” i jak go „posprzątać”

Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego.

#sibo #imo
...

467 50
Test wodorowo – metanowy to podstawa diagnostyki SIBO/IMO, ale jeśli patrzysz wyłącznie na cyferki, lub co gorsza, opierasz swoje działanie wyłącznie na suchym stwierdzeniu osoby wykonującej test określającym, że przerost jest to możesz odbić się od ściany. 

W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię jak prawidłowo wykonać, oraz zinterpretować test wodorowo – metanowy w oparciu o objawy, historię choroby oraz historię popełnianych błędów żywieniowych i behawioralnych. 

Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego. 

#sibo #imo

Test wodorowo – metanowy to podstawa diagnostyki SIBO/IMO, ale jeśli patrzysz wyłącznie na cyferki, lub co gorsza, opierasz swoje działanie wyłącznie na suchym stwierdzeniu osoby wykonującej test określającym, że przerost jest to możesz odbić się od ściany.

W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię jak prawidłowo wykonać, oraz zinterpretować test wodorowo – metanowy w oparciu o objawy, historię choroby oraz historię popełnianych błędów żywieniowych i behawioralnych.

Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego.

#sibo #imo
...

518 22
Skuteczna terapia SIBO/IMO to nie bułka z masłem. 
Jeżeli wydaje Ci się, że wystarczy wziąć antybiotyk i temat załatwiony to grubo się mylisz o czym świadczy ogromna rzesza ludzi z nawrotami, kręcącymi się w kółko i dalej nie potrafiącymi poradzić sobie z dokuczliwymi objawami😫. 

W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię Ci jak wyleczyć SIBO/IMO skutecznie. 
Dowiesz się dlaczego ten problem dotyczy właśnie Ciebie, jak przeprowadzić leczenie, jaką wdrożyć suplementację, dietę oraz jakich błędów nie popełniać ‼️

Wchodzicie w to? 
Wiecie co u Was jest lub było przyczyną SIBO/IMO? 

#sibo #imo

Skuteczna terapia SIBO/IMO to nie bułka z masłem.
Jeżeli wydaje Ci się, że wystarczy wziąć antybiotyk i temat załatwiony to grubo się mylisz o czym świadczy ogromna rzesza ludzi z nawrotami, kręcącymi się w kółko i dalej nie potrafiącymi poradzić sobie z dokuczliwymi objawami😫.

W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię Ci jak wyleczyć SIBO/IMO skutecznie.
Dowiesz się dlaczego ten problem dotyczy właśnie Ciebie, jak przeprowadzić leczenie, jaką wdrożyć suplementację, dietę oraz jakich błędów nie popełniać ‼️

Wchodzicie w to?
Wiecie co u Was jest lub było przyczyną SIBO/IMO?

#sibo #imo
...

1388 114
Dieta to nie ograniczenia! Dieta to styl życia!

Czy danie z rolki jest ograniczające? NIE!
Czy jest ekstremalnie pyszne? TAK!
Czy zaspokoi zapotrzebowanie na słodkie jednocześnie dostarczając białka, wapnia, magnezu, potasu, potasu i witamin z grupy B? TAK! 

Pochodzi z diety zima wersja 5 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐛𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐬𝐤𝐢𝐞 👌
Tę i inne diety znajdziesz na stronie:

𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐢𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚-𝐥𝐞𝐧𝐚𝐫𝐭𝐨𝐰𝐢𝐜𝐳.𝐩𝐥

Link również w BIO profilu ♥️

#insulinooporność #cukrzyca #niedoczynnośćtarczycy #hashimoto #pcosdiet

Dieta to nie ograniczenia! Dieta to styl życia!

Czy danie z rolki jest ograniczające? NIE!
Czy jest ekstremalnie pyszne? TAK!
Czy zaspokoi zapotrzebowanie na słodkie jednocześnie dostarczając białka, wapnia, magnezu, potasu, potasu i witamin z grupy B? TAK!

Pochodzi z diety zima wersja 5 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐛𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐬𝐤𝐢𝐞 👌
Tę i inne diety znajdziesz na stronie:

𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐢𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚-𝐥𝐞𝐧𝐚𝐫𝐭𝐨𝐰𝐢𝐜𝐳.𝐩𝐥

Link również w BIO profilu ♥️

#insulinooporność #cukrzyca #niedoczynnośćtarczycy #hashimoto #pcosdiet
...

1998 3206

Masz problem z utrzymaniem zdrowych nawyków żywieniowych ?
Mam coś, co Ci pomoże !
Czytaj więcej

MOJA KSIĄŻKA


"Smacznie i zdrowo na diecie ograniczającej mięso" to książka dla tych, którzy szukają inspiracji na zdrowe posiłki i preferują tradycyjną formą książkową.

Ponad 70 stron porad żywieniowych oraz 65 pysznych i prostych w przygotowaniu przepisów. Dzięki podanym przy każdej potrawie wymiennikom węglowodanowym i białkowo-tłuszczowym szczególnie polecam ją osobom cierpiącym na cukrzycę typu I, kiedy kluczowe jest określenie dawki insuliny.

Idealny prezent dla każdego, kto chce zacząć przygodę ze zdrowym odżywianiem, ale nie koniecznie jest gotowy na ścisłe trzymanie się diety. 

 

PRZEJDŹ DO SKLEPU

This will close in 20 seconds