
Już za tydzień premiera nowego numeru dwumiesięcznika Food Forum. Jakie tematy zostaną poruszone tym razem?
Kochani 26 kwietnia premiera nowego numeru dwumiesięcznika Food Forum.
Co w numerze? Jakie tematy?
- ZDROWE ODŻYWIANIE - Potencjał antyoksydacyjny produktów roślinnych
- SUPLEMENTY - 10 oznak niedoboru magnezu w organizmie
- ZAPOBIEGANIE CHOROBOM - β-glukan – cukier, który może leczyć
- MAMA I DZIECKO - Mikroflora jelitowa i nadwrażliwości pokarmowe u dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu – co wiemy?
- SPORT - Jak prawidłowo przygotować się do maratonu?
- DIETETYCZNY RING - Rośliny strączkowe
- JAK PROWADZIĆ GABINET DIETETYKA - Dietetyk w gabinecie – odpowiedzialność prawna – czy jest się czego bać?
- CZY WIESZ, ŻE - Błonnik – czy rzeczywiście odchudza?
Dla czytelników Qchennych Inspiracji tradycyjnie 20 % rabat.
Aby z niego skorzystać należy wejść TU i w polu kod rabatowy wpisać hasło: qchenne20
Kod rabatowy jest ważny do 30 kwietnia
Ile to kosztuje?
Prenumerata w wersji premium – 228,99 zł brutto
• 6 numerów czasopisma w wersji papierowej
• dostęp do pełnego archiwum czasopisma na portalu internetowym
• Dodatek Food Forum EXTRA – co najmniej 3 wydania w prenumeracie rocznej
Prenumerata w wersji ekonomicznej – 144,00 zł brutto
• 6 numerów czasopisma w wersji papierowej
• Dodatek Food Forum EXTRA – co najmniej 3 wydania w prenumeracie rocznej
Ważne!
UWAGA!
Składając zamówienie na prenumeratę do 25 kwietnia Twoja prenumerata rozpocznie się od numeru 2/2016 kwiecień-maj z dodatkiem Food Forum EXTRA o chorobach tarczycy.
Po tym terminie prenumerata rozpocznie się od kolejnego numeru oraz kolejnych dodatków Food Forum EXTRA.
Czym jest Food Forum EXTRA?
Dodatek, w którym razem z dietetykami krok po kroku prześledzisz postępowanie dietetyczne od momentu zgłoszenia się pacjenta do gabinetu aż do wyleczenia bądź złagodzenia objawów choroby!
Każde wydanie to analiza przypadku i toku postępowania dietetycznego w innej jednostce chorobowej.
Wydanie nr 1: choroby tarczycy