Jedna z Was zapytałam mnie ostatnio w komentarzu pod postem „Małgosiu dlaczego nie promujesz już Food Forum”? Odpowiedziałam, „ależ oczywiście że promuję”. Promuję i polecam nieustannie bo to pismo dla każdego kto interesuje się zdrowiem i żywieniem człowieka.
Co istotne, magazyn Food Forum zmienił się dla nas i warto odkryć go na nowo.
Najnowszy numer dostępny jest w zupełnie nowej odsłonie, ale tylko teraz, w najnowszym numerze znajduje się PREZENT: wyśmienita książka „Słodka kuchnia roślinna” GRATIS.
Nowe Food Forum to zupełnie nowe działy czasopisma, a wśród nich m.in.:
- „Psychodietetyka” – nowy dział opisujący problemy, z którymi może spotkać się dietetyk w swojej codziennej pracy, wynikające z np. braku motywacji i silnej woli pacjenta, czy obniżeniem nastroju i depresją, które mogą zniweczyć efekty dietoterapii i leczenia
- „Diagnoza lekarska i dietetyczna” – zupełnie nowy dział, w którym jedno schorzenie rozpatrywane jest jednocześnie przez 2 specjalistów – lekarza medycyny i dietetyka-praktyka!
- „Najnowsze doniesienia dietetyczne” – nowa sekcja, w której znajdziesz najnowsze informacje dotyczące aktualnych zaleceń dietetycznych i medycznych w kwestii żywienia z Polski i ze świata
- W magazynie zawitał również nowy dział „Ciąża i zdrowy rozwój dziecka”, w którym szczególną uwagę skupiamy na problemach dietetycznych i zdrowotnych dzieci (od wieku prenatalnego, przez noworodki, aż po problemy dzieci i młodzieży)
- Specjalne miejsce w czasopiśmie zajmie też nowy dział „ABC prawidłowego żywienia”, w którym publikujemy artykuły dotyczące praktycznych porad dietetycznych. Materiały zawierają między innymi: opisy zdrowych produktów, rankingi diet czy dietetyczne propozycje na zdrowe posiłki. Artykuły z tego działu pomogą zarówno pacjentom gabinetów dietetycznych, jak i osobom świadomym żywieniowo, które dopiero rozpoczynają swoją drogę do zdrowszego życia.
- UWAGA! Nowy dodatek tylko dla prenumeratorów: „Food Forum Casebook. Diety i plany żywieniowe w różnych jednostkach chorobowych”.
Polecam dołączenie do grona stałych czytelników korzystania z przywilejów stałych prenumeratorów.
Prenumeratę można zamówić TU.
Wpis powstał we współpracy z wydawcą Food Forum.