fbpx
Fit pulpeciki z tajemniczym dodatkiem, duszone w jarzynach
Img
Pulpety zawsze robiłam tradycyjnie, czyli z dodatkiem bułki. Owszem była to grahamka, ale jednak bułka.
Jakiś czas temu jedna z Was podrzuciła mi pomysł zastąpienia bułki płatkami owsianymi. W zasadzie pomyślałam sobie, czemu nie. Spróbuję. Ciekawa byłam czy będą wyczuwalne i czy moje dzieci zorientują się co jest w środku.
Do płatków dodałam jeszcze otręby, aby zwiększyć ilość błonnika i tym samym poprawić trawienie mięska 😉 Płatki razem z otrębami po zalaniu ciepłą wodą napęczniały i w mięsie stały się kompletnie niezauważalne i niewyczuwalne.
Rewelacja zwłaszcza dla osób z cukrzycą czy insulnoopornością, kiedy to tego błonnika trzeba jeść jak najwięcej. Pomysł sprzedałam już mojej mamie. Wypróbowany, zaakceptowany 🙂 Teraz podrzucam Wam, a zwłaszcza tym, którzy do płatków są nastawieni sceptycznie. Ze szczególnym nastawieniem na panów mężów, którzy są niejako przymuszeni przez żony do zdrowego stylu życia.
Kochani ! Nie czuć ich, a działają.
Pulpety są duszone w sosie z warzywami. Świetne dla dzieci.
Jeśli dziecko “boi się warzyw” trzeba je pokroić drobniutko, tak aby się rozgotowały i pojedyncze osobniki wtopiły się w otoczenie.
 
Kaloryczność:
Jeden pulpet to ok. 90 kcal 
200 ml sosu to ok. 130 kcal 
Składniki na pulpety (mi wyszło 12 sztuk ): 
  • 500 gramów mięsa z indyka
  • 3/4 szklanki płatków owsianych
  • 4 łyżki otrębów pszennych
  • średnia cebula
  • jajko
  • łyżeczka słodkiej papryki
  • sól, pieprz
  • oliwa do podsmażenia
Przygotowanie:
  1. W maszynce mielimy mięso i cebulę.
  2. Płatki owsiane i otręby przekładamy do miseczki i zalewamy ciepłą wodą do zakrycia. Odstawiamy na 10 minut.
  3. Do zmielonego mięsa dodajemy płatki z otrębami (jeśli nie wchłonęły całej wody należy je odcisnąć), jajko i przyprawy. Dokładnie mieszamy i formujemy pulpeciki.
  4. Pulpeciki obsmażamy na oliwie. Nie rumienimy. Chodzi o to aby “zamknąć” mięso.
 
Składniki na sos:
  • szklanka fasolki szparagowej
  • jedna średnia cebula
  • 2 czerwone papryki
  • 500 ml  passaty pomidorowej (przecier)
  • 150 ml wody
  • ząbek czosnku
  • sól, łyżeczka słodkiej papryki,
  • łyżka oliwy
Przygotowanie:
  1. Na oliwie podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Wrzucamy pokrojoną w kostkę paprykę i fasolkę szparagową, smażymy 2-3 minuty często mieszając. Dodajemy passatę pomidorową, wodę, wyciśnięty ząbek czosnku i przyprawy. Dusimy pod przykryciem ok. 5 minut.
  2. Do sosu wkładamy pulpety i dusimy ok. 10 minut.
  
Artykuły, które mogą Cię zainteresować:
Wegetariańska zupa kurkowa na młodych warzywach
Wegetariańska zupa kurkowa na młodych warzywach

Młoda włoszczyzna króluje na straganach, więc grzech z niej teraz nie korzystać. Pęk zieleniny, który wraz z nią dostajemy, dodany Czytaj dalej

Najprostszy na świecie, fit gulasz po węgiersku. Ile WW i WBT? Ile białka na porcję?
Najprostszy na świecie, fit gulasz po węgiersku. Ile WW i WBT? Ile białka na porcję?

Najprostszy na świecie gulasz wołowy. Zrobi go nawet nastolatek. Pyszny, sycący, wysokobiałkowy, niskokaloryczny. 31 gramów białka na porcję. Fantastyczne źródło Czytaj dalej

Pasztet wołowo-drobiowo-warzywny w wersji fit! Jedynie 3,8 gramów tłuszczu w 100 gramach!
Pasztet wołowo-drobiowo-warzywny w wersji fit! Jedynie 3,8 gramów tłuszczu w 100 gramach!

Pasztet na ogół kojarzy się z tłustym, tuczącym dodatkiem do kanapki. I rzeczywiście te dostępne w sklepach są tłuste i Czytaj dalej

Syryjski hummus z moim tajemniczym dodatkiem. Do zakochania 😉
Syryjski hummus z moim tajemniczym dodatkiem. Do zakochania ;)

Przepis na hummus dostałam od znajomej, której mąż jest Syryjczykiem. W oryginalnej recepturze dla uzyskania kremowej konsystencji dodawany jest jogurt Czytaj dalej

68 komentarzy

KasiaDodano:  19 lipiec 2014 - 8:05
Sama miesa nie jem, ale podrzuce mojemu chlopakowi, moze sie wreszcie czegos nauczy i przy okazji zrzuci troche brzucha :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 8:38
A z indyka moze byc piers czy bedzie za sucha? Moze lepiej uzyc miesa z udzca indyka?
Ktorej czesci Ty uzywalas?
Dodano:  19 lipiec 2014 - 9:12
ja użyłam udźca
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 8:46
hahahaha, fasolka szaparagowa wyglada troche jak makaron rurki, pomyslalam ze oszalalas, robiac pulpety z makaronem i ziemniakami ;) ja zrobilam kiedys jakies kotlety panierowane platkami, bo nie mialam nic innego w domu, tez spoko wyszly, chociaz trzeba uwazac zeby nie nasiakly za bardzo olejem. w platkach kukurydzianych tez wyszly . Natalia
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 8:53
Super! W niedziele wypróbuję! Wyglądają smacznie i zdrowo. Dzięki za przepis!:)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 9:24
Ledwo zajrzę do Ciebie Małgosiu i całkiem przy okazji dowiaduję się czegoś fajnego :) że zanim dodam otręby do kotlecików , trzeba je najpierw namoczyć. A ja sypałam jak leci takie suche i kotlety owe wychodziły twarde i zbite , choć też smaczne :) Dzięki !! Pozdrawiam przedurlopowo z upalnej Moskwy :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 10:47
a ile srednio trwa to zamykanie mięsa? ;)
Dodano:  19 lipiec 2014 - 12:33
aż mięso z różowego stanie się blade, nie więcej niż pół minuty
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 10:53
Małgosiu, co proponujesz zamiast papryki..? pozdrawiam
Dodano:  19 lipiec 2014 - 12:34
może być cukinia lub bakłażan
Odpowiedz
StrefaUlubionaDodano:  19 lipiec 2014 - 11:04
Myślę, że opcjonalnie można również zmielić czy też zblendować płatki. Oczywiście jeśli ktoś obawia się że będą wyczuwalne.
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 11:08
zamiast przecieru mogą być pomidory bez skóry z puszki ?
Dodano:  19 lipiec 2014 - 12:33
tak
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 11:15
a czy mogą być otręby owsiane bo takie akurat mam:)?
Dodano:  19 lipiec 2014 - 12:31
oczywiście :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 11:41
Oj narobilas mi apetytu zrobię w poniedziałek bo dziś mamy rybkę na obiadek a jutro wolowinke
Odpowiedz
Karolina GromekDodano:  19 lipiec 2014 - 12:28
Za późno przeczytałam... pulpety właśnie zrobione, tradycyjnie z bułką. Ale bez takiego sosu, sam wywar warzywny i tak jest smaczny.
Odpowiedz
*Nataleczka*Dodano:  19 lipiec 2014 - 14:18
Ale fajna kombinacja i kolejny przepis do wypróbowania.
Odpowiedz
KasiaDodano:  19 lipiec 2014 - 15:18
Gosiu, w jakim sklepie robisz zakupy? :) nie wierze ze wychodzi Ci 400 zl tygodniowo, u mnie po podliczeniu na 3 osoby wyszlo 450 zltygodniowo ... Moze powinnam zmienic sklep? :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 16:32
Małgosiu proszę CIę , gdybys mogla napisac notke na temat radzenia sobie z tradzikiem. jest wiele osob , ktorych dotyka taka wysypka.. jak i umnie juz ponad 5 lat. masci, zabiegi u dermatologa , zdrowe odzywianie, nic nie pomaga.
Dodano:  19 lipiec 2014 - 17:31
ok. sama długo walczyłam, dziś już nam przyczynę
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 18:04
Też czekam z niecierpliwością!
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 23:22
Też poproszę o taki artykuł i jak szukać przyczyny tego problemu. Czy samo zdrowe odżywianie wystarczy?
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 17:20
Ja już od dawna robię mielone/pulpety z otrębami zamiast bułki, jak akurat mam mleko to namaczam je w lekko ciepłym mleku - szybciej pęcznieją. Pozdrawiam:)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 17:52
Troszke zmodyfikowałam ale są przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepyszne :) Dziękuje - Paulina
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 18:28
Gosiu, nie mam aktualnie dostepu do mielonego indyka, czy moge wykorzystac chuda woliwine czy pulpety beda za suche?
Dodano:  19 lipiec 2014 - 21:47
powinny wyjść ok
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  19 lipiec 2014 - 20:20
zamiast fasoli szparagowej moge dodac marchewki?
Dodano:  19 lipiec 2014 - 21:46
tak ale pokrój w paseczki
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  20 lipiec 2014 - 12:24
Genialne! Właśnie zrobiłam na niedzielny obiad. Super pomysł na przemycenie płatków owsianych. Nie miałam fasolki szpargowej, więc użyłam marchewki. Mniam.
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  20 lipiec 2014 - 19:04
Czesc ;) Czekam z niecierpliwoscia na post zwiazany z ta przyczyna tradziku I jak sie tego pozbyc :( juz 2 tyg. trzymam sie twoich jadlospisow I jestes genialna poprostu , pyszne przepisy kazdego dnia ;) . wczesniej bylam strasznym niejadkiem , najlepiej same slodkie I zadnych warzyw bo juz mi sie znudzil codziennie kurczak z warzywami , nigdy na takiej diecie nie wytrzymywalam dluzej niz 2 tyg. po czym znowu wracalo wszystko co nie zdrowe. Tym razem sie wciagnelam bardziej niz zawsze :) no I oczywiscie cwicze , tylko mam wlasnie problem z tym tradzikiem bo od jakiegos tygodnia mam wiecejtych zmian. Nie wiem czy moja buzia sie oczyszcza czy co? czy moze pomoc mi sok z pietruszki? pozdrowienia I milej niedzieli ;) K.
Dodano:  20 lipiec 2014 - 22:03
toksyny będą wyłaziły skórą
Odpowiedz
Agnieszka SportyDodano:  20 lipiec 2014 - 20:14
Uwielbiam pulpeciki, i bardzo podobnie przygotowywałam swoje, tylko też muszę grahamkę na płatki zamienić
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  20 lipiec 2014 - 23:05
Gosiu, można wiedzieć jaka przyczyna trądziku występowała u Ciebie? Sama mam z tym ogromny kłopot, nawet zdrowa dieta nie pomaga :/ Dermatolog kazała odstawić mi mleko i ograniczyć nabiał, a ja tak uwielbiam mleko :(
Dodano:  21 lipiec 2014 - 7:16
będę pisała o tym
AnonimowyDodano:  21 lipiec 2014 - 7:55
Napisz Gosiu, bo ja również nie radzę sobie już z tym dziadostwem, zdrowo się odżywiam, ćwiczę, ale hormony odstawiłam już 9 miesięcy temu i nie mogą się unormować... nie wiem czy cokolwiek pomoże jeśli przyczyna tkwi w hormonach. Używam kremów z górnych pólek- Avene, La roche posay... i nic nie działa:(
AnonimowyDodano:  21 lipiec 2014 - 9:46
Mam dokładnie ten sam problem, codziennie ćwiczę, biegam i zdrowo się odżywiam (dużo owoców i warzyw, nasion, pełnoziarniste pieczywo, ryż i makaron, kasze) i nic to nie daje na problemy z cerą
:/
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  21 lipiec 2014 - 12:43
Moge do kotlecikow uzyc miesa wolowo wieprzowego?
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  21 lipiec 2014 - 13:16
Gosiu jesli mam przecier w kartonie nie znakazlam passaty to tez dodawac wode do sosu? Z gory dziekuje za odpowiedz Ania
Dodano:  21 lipiec 2014 - 14:51
tak
AnonimowyDodano:  21 lipiec 2014 - 22:06
Dziekuje , wyszly PRZEPYSZNE :) pozdrawiam Ania
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  21 lipiec 2014 - 20:45
czy taka porcja wystarczy dla 5-osobowej rodziny?
Dodano:  21 lipiec 2014 - 20:57
to zależy czy najecie się 12-toma pulpetami bo mi tyle wyszło,
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  22 lipiec 2014 - 8:21
Malgosiu ja tak troche z innej beczki. Powoli przestawiam moja rodzinke na zdrowe odzywianie, mam wiec do Ciebie pytanie, jezeli ani Ty ani nikt z Twoich bliskich nie odchudzacie sie to jak przygotowujesz posilki pod wzgledem kalorycznosci i zawartosci bialka, wegli w calodziennym jadlospisie? Czy robisz juz to na oko po tak dlugim czasie czy nadal liczysz kcal oraz zawartosci skladnikow w kazdym produkcie? Pytam gdyz zastanawia mnie czy po jakims czasie da sie poprostu to ogarnac i zyc bez "kalkulatora" , poprostu wpasc po pracy do domu i raz dwa przygotowac pelnowartosciowy posilek dla kazdego a nie liczac, ze ja potrzebuje tyle makaronu a Maz tyle... Z gory Ci dziekuje za odp.
Dodano:  22 lipiec 2014 - 8:35
Nie da się żyć całe życie z kalkulatorem. Na początku jest to potrzebne żeby poznać co i jak, ile, kiedy etc. ale później to "wchodzi w krew" i się już wie ile.
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  23 lipiec 2014 - 9:53
zrobiłam wczoraj te pulpeciki, zmieniłam jedynie sosik bo zamiast fasolki szparagowej była cukinia i świeże pomidory, zarówno ja jak i mąż się zajadaliśmy :) płatki owsiane są niewyczuwalne ;)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  23 lipiec 2014 - 10:47
Ja od dawna do mięsa mielonego dodaję kaszę jaglaną zamiast bułki. Nie czuć jej w ogóle w smaku, pulpety są takie fajne "lekkie". Jak Ci się wydaje zdrowiej z kaszą czy z płatkami i otrębami, jak w Twoim przepisie?
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  24 lipiec 2014 - 11:42
no to mam przepis na dzisiejszy obiad :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  27 lipiec 2014 - 14:16
Pulpety właśnie dochodzą. W sosie jest zielona fasolka szparagowa, zolta papryka i cukinia :-).
Co do pulpetow mam pytanie. Sa bardzo delikatne, rozchodza sie. Moze za szybko chce je przewrocic na patelni zeby nie przesmazyc?
Dodano:  27 lipiec 2014 - 18:55
a jajko dodałaś ?
AnonimowyDodano:  24 sierpień 2014 - 17:22
Ja niestety dzisiaj miałam ten sam problem, masa była za luźna, zrobiłam wszystko tak jak w przepisie. Nie dalo się tego przewrócić, musiałam zebrać łyżką i dodać nietylko bułki ale i mąki. Nie mam pojęcia czemu tak się stało. Po dodaniu mąki było już ok. Sosik pyszny. Agnieszka
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  28 lipiec 2014 - 16:01
bardzo smaczne pulpeciki, tylko fasola twarda, czy taka powinna być?
Dodano:  28 lipiec 2014 - 17:29
musi być miękka, zanim włożyłaś pulpety musiałaś gotować za krótko
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  13 sierpień 2014 - 22:24
A ja do pulpetów dodaję kaszę mannę i zamiast je smażyć, piekę w piekarniku z warzywami podlane odrobiną wody, na koniec dodaję pomidory...
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  14 sierpień 2014 - 22:35
A tradycyjne kotlety mielone tez mozna zrobić z platkami? W czym je obtoczyc?
Dodano:  15 sierpień 2014 - 8:22
oczywiście,
obtoczyć można w otrębach
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  20 sierpień 2014 - 11:54
Pulpeciki bardzo dobre z tym ze faktycznie od razu po przygotowaniu nie czuc w nich platkow owsianych ale na drugi dzien juz niestety tak i to nawet bardzo sa takie kleiste (jem je sama wiec bede wcinac przez 2-3 dni ewentualnie zamroze)
Odpowiedz
Malwina BłaszczykDodano:  21 sierpień 2014 - 13:15
Gosiu a masz domowy przepis na przecier pomidorowy i chcesz się nim podzielić? :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  25 wrzesień 2014 - 10:59
Ja również zrobiłam. Dałam mniej płatków i otrębów, zamiast cebuli daję zawsze czosnek i odrobinę oliwy do środka masy mięsnej. Pycha, polecam :)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  27 styczeń 2015 - 14:47
Jaką passate polecasz? Z jakiej firmy?
Dodano:  27 styczeń 2015 - 14:56
ostatnio kupowałam mutti ale nie mam jakiejś jednej ulubionej
Odpowiedz
KasiaDodano:  19 luty 2015 - 14:48
Czy konsystencja tych pulpetów umozliwi ich ugotowanie na parze? Dzieki za przepis !
Dodano:  19 luty 2015 - 18:04
tak
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  28 wrzesień 2015 - 13:27
Super pomysł z tymi płatkami. Zrobiłam wczoraj na obiad Twoje kofty i dodałam płatki owsiane. Rodzinka kręciła nosem na kminek (następnym razem po prostu go nie dodam) ale płatków nikt nie wyczuł i w ogóle nie było ich widać. Zagoszczą na stałe w mięsem mielonym w mojej kuchni. Dziękuję:)
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  16 czerwiec 2016 - 10:37
Pani Małgosiu ,z czym najlepiej (kasza-jaka),Ryż czy ziemniaki podać te pulpeciki cukrzykowi 2 .Pozdrawiam Małgosia
Dodano:  16 czerwiec 2016 - 16:40
Tak.
Odpowiedz
PaulinaDodano:  4 lipiec 2016 - 15:16
Bardzo smaczne pulpeciki, polecam!
Odpowiedz
AnonimowyDodano:  12 luty 2017 - 14:04
Mi też troszke wyszły za miękkie i rozwalaly sie, nie wiem gdzie błąd. Moze za mało wycisnelam wodę z otrebow i platkow ?
Odpowiedz
Oferty
img1
DIETA INDYWIDUALNA
redukcja, Hashimoto, NT, IO, PCOS, WZJG, cukrzyca, fodmap i in.
ZAMÓW DIETĘ
img1
Gotowe diety
7-dniowe jadłospisy o niskim indeksie glikemicznym
SKLEP
img1
MOJE KSIĄŻKI
porady żywieniowe i przepisy bezglutenowe, bezmleczne i bezjajeczne
SKLEP
img1
GOTOWE JADŁOSPISY NA CAŁY ROK
dla osób zdrowych
CZYTAJ WIĘCEJ
img1
ZRÓB ZAKUPY
Miejsca i produkty, które szczególnie polecam z uwagi na jakość.
CZYTAJ WIĘCEJ
Instagram
Brzuch jak balon, a do tego więcej na wadze? Archeony mają taką moc! Komunikują 📞 się z Twoimi adipocytami i po pierwsze robią z Twoimi preferencjami żywieniowymi co chcą, po drugie powodują, że odkładasz więcej 😫 Z ebooka 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 dowiesz się oczywiście czym jest SIBO i IMO, jakie są przyczyny przerostów, jak wyleczyć je skutecznie, oraz jaki bałagan mogą spowodować „po drodze” i jak go „posprzątać” Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego. #sibo #imo

Brzuch jak balon, a do tego więcej na wadze?

Archeony mają taką moc! Komunikują 📞 się z Twoimi adipocytami i po pierwsze robią z Twoimi preferencjami żywieniowymi co chcą, po drugie powodują, że odkładasz więcej 😫

Z ebooka 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 dowiesz się oczywiście czym jest SIBO i IMO, jakie są przyczyny przerostów, jak wyleczyć je skutecznie, oraz jaki bałagan mogą spowodować „po drodze” i jak go „posprzątać”

Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego.

#sibo #imo
...

467 50
Test wodorowo – metanowy to podstawa diagnostyki SIBO/IMO, ale jeśli patrzysz wyłącznie na cyferki, lub co gorsza, opierasz swoje działanie wyłącznie na suchym stwierdzeniu osoby wykonującej test określającym, że przerost jest to możesz odbić się od ściany. W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię jak prawidłowo wykonać, oraz zinterpretować test wodorowo – metanowy w oparciu o objawy, historię choroby oraz historię popełnianych błędów żywieniowych i behawioralnych. Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego. #sibo #imo

Test wodorowo – metanowy to podstawa diagnostyki SIBO/IMO, ale jeśli patrzysz wyłącznie na cyferki, lub co gorsza, opierasz swoje działanie wyłącznie na suchym stwierdzeniu osoby wykonującej test określającym, że przerost jest to możesz odbić się od ściany.

W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię jak prawidłowo wykonać, oraz zinterpretować test wodorowo – metanowy w oparciu o objawy, historię choroby oraz historię popełnianych błędów żywieniowych i behawioralnych.

Premiera ebooka już w drugiej połowie lutego.

#sibo #imo
...

518 22
Skuteczna terapia SIBO/IMO to nie bułka z masłem. Jeżeli wydaje Ci się, że wystarczy wziąć antybiotyk i temat załatwiony to grubo się mylisz o czym świadczy ogromna rzesza ludzi z nawrotami, kręcącymi się w kółko i dalej nie potrafiącymi poradzić sobie z dokuczliwymi objawami😫. W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię Ci jak wyleczyć SIBO/IMO skutecznie. Dowiesz się dlaczego ten problem dotyczy właśnie Ciebie, jak przeprowadzić leczenie, jaką wdrożyć suplementację, dietę oraz jakich błędów nie popełniać ‼️ Wchodzicie w to? Wiecie co u Was jest lub było przyczyną SIBO/IMO? #sibo #imo

Skuteczna terapia SIBO/IMO to nie bułka z masłem.
Jeżeli wydaje Ci się, że wystarczy wziąć antybiotyk i temat załatwiony to grubo się mylisz o czym świadczy ogromna rzesza ludzi z nawrotami, kręcącymi się w kółko i dalej nie potrafiącymi poradzić sobie z dokuczliwymi objawami😫.

W ebooku 𝐒𝐈𝐁𝐎/𝐈𝐌𝐎 - 𝐬𝐤𝐮𝐭𝐞𝐜𝐳𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚 𝐛𝐞𝐳 𝐧𝐚𝐰𝐫𝐨𝐭ó𝐰 krok po kroku wyjaśnię Ci jak wyleczyć SIBO/IMO skutecznie.
Dowiesz się dlaczego ten problem dotyczy właśnie Ciebie, jak przeprowadzić leczenie, jaką wdrożyć suplementację, dietę oraz jakich błędów nie popełniać ‼️

Wchodzicie w to?
Wiecie co u Was jest lub było przyczyną SIBO/IMO?

#sibo #imo
...

1388 114
Dieta to nie ograniczenia! Dieta to styl życia! Czy danie z rolki jest ograniczające? NIE! Czy jest ekstremalnie pyszne? TAK! Czy zaspokoi zapotrzebowanie na słodkie jednocześnie dostarczając białka, wapnia, magnezu, potasu, potasu i witamin z grupy B? TAK! Pochodzi z diety zima wersja 5 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐛𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐬𝐤𝐢𝐞 👌 Tę i inne diety znajdziesz na stronie: 𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐢𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚-𝐥𝐞𝐧𝐚𝐫𝐭𝐨𝐰𝐢𝐜𝐳.𝐩𝐥 Link również w BIO profilu ♥️ #insulinooporność #cukrzyca #niedoczynnośćtarczycy #hashimoto #pcosdiet

Dieta to nie ograniczenia! Dieta to styl życia!

Czy danie z rolki jest ograniczające? NIE!
Czy jest ekstremalnie pyszne? TAK!
Czy zaspokoi zapotrzebowanie na słodkie jednocześnie dostarczając białka, wapnia, magnezu, potasu, potasu i witamin z grupy B? TAK!

Pochodzi z diety zima wersja 5 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐞 𝐛𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐬𝐤𝐢𝐞 👌
Tę i inne diety znajdziesz na stronie:

𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐢𝐞𝐭𝐨𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐚-𝐥𝐞𝐧𝐚𝐫𝐭𝐨𝐰𝐢𝐜𝐳.𝐩𝐥

Link również w BIO profilu ♥️

#insulinooporność #cukrzyca #niedoczynnośćtarczycy #hashimoto #pcosdiet
...

1998 3206

Masz problem z utrzymaniem zdrowych nawyków żywieniowych ?
Mam coś, co Ci pomoże !
Czytaj więcej